Karrier - Tanulóképzés

Volkswagen Szerviz logo
SEAT Szerviz logo
Skoda Szerviz logo
Volkswagen Haszonjárművek Szerviz logo

Alapelveink

Cégünk, az AutoCarma Szerviz Kft alapítói magánszemélyként és cégvezetőként egyaránt elkötelezett hívei azon értékek képviseletének, amelyek megteremtették az ügyfelek, a munkatársak, a partnerek és a társadalom megbecsülését, illetve megelégedését.

Az AutoCarma Szerviz Kft alapítói fontosnak tartják, hogy cégük mind tevékenysége, mind pedig a környezete felé tanúsított felelősségteljes magatartása és elért eredményei tekintetében, hazánk példaértékű vállalatai közé tartozzon.

E gondolatiság jegyében cégünk tevékenyen részt vesz a jövő szakembereinek képzésében az autószervizelés területén. (Az alapítók közül többen már 13-15 éve biztosítják tanulók számára a gyakorlati szakképzés saját vállalatuknál történő igénybevételének lehetőségét.)

A gyakorlati képzés során a tanulók vállalatunk legmagasabban kvalifikált szakembereinek mentorálásával sajátítják el szakmájuk fortélyait, és biztosított számukra az, hogy szert tegyenek a munkakör betöltéséhez szükséges életszerű munkatapasztalatra.

Gyakorlati képzőhelyeinken (Debrecenben, Kaposváron, Miskolcon, Székesfehérváron, Szigetszentmiklóson és Nagykanizsán) biztosítjuk az autószervizeléshez fűződő szakmák legkorszerűbb eszközeit, megtanítjuk a technológiai folyamatokat.

A diákok megismerhetik a Volkswagen konszern márkákhoz tartozó gyári protokollokat (nagykanizsai telephelyünkön a FIAT, zuglói telephelyünkön a Citroën márka protokolljait is).

Differenciált ösztöndíjat, havi rendszerességgel étkezési hozzájárulást biztosítunk, illetve a képzési idő alatt gondoskodunk a tanulók rendszeres orvosi vizsgálatáról (üzemorvosi ellátás formájában) is.

A tanulók megismerkednek márkaszervizeink működési rendjével, technológiai folyamataival. Ennek részeként a szakképzés időtartama alatt a diákoknak lehetőségük nyílik betekintést nyerni a szervizműhelyben felmerülő mindennapi feladatokba, és munkakörnyezetben sajátítják el azok megoldásának mikéntjét.

Azok a tanulók, akik komolyan tekintenek a szakmájukra, és már eldöntötték fejben, hogy abból kívánnak megélni, az AutoCarma Szerviz Kft által biztosított gyakorlati képzés ideje alatt olyan szaktudásra tehetnek szert, amelynek segítségével a világ bármely szakszervizében képesek lesznek megállni a helyüket.

Mivel a tanulók a kétéves képzési idejük jelentős részét a gyakorlati képzőhelyeinken töltik, a képzést végző és felügyelő munkatársainknak lehetőségük nyílik figyelemmel kísérni a leendő szakemberek:

• szakmai alkalmasságát
• szakmai fejlődését
• beilleszkedő képességeit
• emberi tulajdonságait.

A szakképzés révén saját nevelésű szakembereket tudunk képezni, így jó eséllyel biztosíthatjuk saját magunk számára a szakmai utánpótlást. Mindenképpen kedvező számunkra az, ha olyan munkaerő alkalmazására van lehetőségünk, amilyet mi képeztünk a helyi elvárások szerint.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjuk valamennyi autós szakma után érdeklődő fiatal figyelmét
arra, hogy időben keresse képzőhelyeinket!
Visszajelzések és saját tapasztalataink alapján, a nálunk gyakorlaton lévő tanulók szívesen járnak hozzánk
dolgozni, és a rendszeres szakmai segítségnek köszönhetően jó szakemberekké tudjuk őket nevelni.