Karrier - Tanulóképzés

konszern vw-logo-1
konszern seat-logo
konszern skoda-logo-1
konszern vwhaszon-logo-1

Alapelveink

Cégünk, az AutoCarma Szerviz Kft alapítói magánszemélyként és cégvezetőként egyaránt elkötelezett hívei azon értékek képviseletének, amelyek megteremtették az ügyfelek, a munkatársak, a partnerek és a társadalom megbecsülését, illetve megelégedését.

Az AutoCarma Szerviz Kft alapítói fontosnak tartják, hogy cégük mind tevékenysége, mind pedig a környezete felé tanúsított felelősségteljes magatartása és elért eredményei tekintetében, hazánk példaértékű vállalatai közé tartozzon.

E gondolatiság jegyében cégünk tevékenyen részt vesz a jövő szakembereinek képzésében az autószervizelés területén. (Az alapítók közül többen már 13-15 éve biztosítják tanulók számára a gyakorlati szakképzés saját vállalatuknál történő igénybevételének lehetőségét.)

A gyakorlati képzés során a tanulók vállalatunk legmagasabban kvalifikált szakembereinek mentorálásával sajátítják el szakmájuk fortélyait, és biztosított számukra az, hogy szert tegyenek a munkakör betöltéséhez szükséges életszerű munkatapasztalatra.

Gyakorlati képzőhelyeinken (Debrecenben, Kaposváron, Miskolcon, Székesfehérváron, Szigetszentmiklóson és Nagykanizsán) biztosítjuk az autószervizeléshez fűződő szakmák legkorszerűbb eszközeit, megtanítjuk a technológiai folyamatokat.

A diákok megismerhetik a Volkswagen konszern márkákhoz tartozó gyári protokollokat (nagykanizsai telephelyünkön a FIAT, zuglói telephelyünkön a Citroën márka protokolljait is).

Differenciált ösztöndíjat, havi rendszerességgel étkezési hozzájárulást biztosítunk, illetve a képzési idő alatt gondoskodunk a tanulók rendszeres orvosi vizsgálatáról (üzemorvosi ellátás formájában) is.

A tanulók megismerkednek márkaszervizeink működési rendjével, technológiai folyamataival. Ennek részeként a szakképzés időtartama alatt a diákoknak lehetőségük nyílik betekintést nyerni a szervizműhelyben felmerülő mindennapi feladatokba, és munkakörnyezetben sajátítják el azok megoldásának mikéntjét.

Azok a tanulók, akik komolyan tekintenek a szakmájukra, és már eldöntötték fejben, hogy abból kívánnak megélni, az AutoCarma Szerviz Kft által biztosított gyakorlati képzés ideje alatt olyan szaktudásra tehetnek szert, amelynek segítségével a világ bármely szakszervizében képesek lesznek megállni a helyüket.

Mivel a tanulók a kétéves képzési idejük jelentős részét a gyakorlati képzőhelyeinken töltik, a képzést végző és felügyelő munkatársainknak lehetőségük nyílik figyelemmel kísérni a leendő szakemberek:

• szakmai alkalmasságát
• szakmai fejlődését
• beilleszkedő képességeit
• emberi tulajdonságait.

A szakképzés révén saját nevelésű szakembereket tudunk képezni, így jó eséllyel biztosíthatjuk saját magunk számára a szakmai utánpótlást. Mindenképpen kedvező számunkra az, ha olyan munkaerő alkalmazására van lehetőségünk, amilyet mi képeztünk a helyi elvárások szerint.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjuk valamennyi autós szakma után érdeklődő fiatal figyelmét
arra, hogy időben keresse képzőhelyeinket!
Visszajelzések és saját tapasztalataink alapján, a nálunk gyakorlaton lévő tanulók szívesen járnak hozzánk
dolgozni, és a rendszeres szakmai segítségnek köszönhetően jó szakemberekké tudjuk őket nevelni.