Zsille Motorsport Kft.

 A kaposvári Zsille Motrosport Kft. 2007 elején alakult azzal a céllal, hogy... A kaposvári Zsille Motrosport Kft. 2007 elején alakult azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben megismertesse az autósport rajongói között a SEAT márkát.

A csapat jelenlegi tagjai: ifj. Zsille Péter, Bárkovics Zoltán és Hatvani Bálint.

 

 

Rövid történet

A 2007-es évben új királykategóriája született a hazai márkakupa sorozatoknak. Ez nem más, mint a SEAT Leon Szuperkupa. A Zsille Motorsport ebben, a méltán kiemelt médiafigyelemmel kísért sorozatban indította az autóit. A körpályás versenyeken a 2007-es szezonban ifj. Zsille Péter és Kiss Norbert, míg a hegyi bajnokságban Hideg Krisztián és Kiss Norbert, a 2008-as szezonban körpályás versenyeken Bárkovics Zoltán és Kiss Norbert, későbbiekben Mendre Róbert terelgette a bivalyerős SEAT Leont. Mindegyik versenyző kiválóan szerepelt, és többször is dobogóra állhattak, kellő mennyiségű pontot gyűjtve ahhoz, hogy a 2007-ben debütáló Zsille Motorsport megelőzve nagy múltú ellenfeleit, a 2007, 2008. évi csapatbajnokságban mindkét esztendőben az ezüstös helyen végezzen. Az írott és az elektronikus sajtó nagy terjedelemben számolt be SEAT Leon kupa küzdelmeiről, valamint csapatunk eredményeiről.

Eredmények

SEAT Leon Szuperkupa Csapat bajnokság, 2007: 2. helyezés
SEAT Leon Szuperkupa Csapat bajnokság, 2008: 2. helyezés

Az autóról

 Motortípus  Benzinüzemű, vízhűtéses, soros 4 hengeres
 Szelepek száma  16
 Furat éslöket  82,5 X 92,8
 Motortérfogat  1 984 ccm
 Legnagyobb teljesítmény
 301 LE 6500/min fordulaton
 Legnagyobb nyomaték
 340 Nm 2100/min fordulaton
 Hajtás  Elsőkerék
 Sebességváltó  6 fokozatú DSG
 Differenciálmű  Mechanikus, többtárcsás
 Felfüggesztés  Elöl: független / Mcpherson, hátul: független lengőkaros
 Fékrendszer  Hidraulikus
 Fék  Elöl: 365 mm hűtött tárcsa, hátul: 255 mm hűtött tárcsa
 Féknyereg  AP racing, elöl: 6 dugattyús, hátul: 2 dugattyús

Néhány fotó

Ha tetszenek a képek, és szeretne belőlük még többet látni, akkor akkor nézze meg honlapunk "Az AutoCarma világa" menüpontját, ahol a Képgaléria címszó alá további képek kerültek feltöltésre!