Szeretném az autómat az AutoCarma Szerviz Kft. egyik szervizébe vinni, mi a teendőm?

Amennyiben autóját nálunk kívánja szervizeltetni, célszerű előzetesen szerviz-időpontot kérni szerviztanácsadó, vagy szervizértékesítési asszisztens munkatársainkon keresztül. Ha garanciaidőn túli, vagy márkafüggetlen szervizszolgáltatást kíván igénybe venni, akkor az AutoCarma Szerviz Kft. bármely szervizébe (Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós) hozhatja autóját.Amennyiben garancia időn belüli ellenőrző szerviz, vagy karbantartási munka esedékes gépjárművén, úgy a következő táblázatból kiolvashatja, hogy melyik telephelyünk milyen gyártmányú gépjárművek márkaszervizei:

Telephely / Gyártmány

VW

Škoda

SEAT

VW haszonjármű

Debrecen

Igen

Igen

Igen

Igen

Kaposvár

Igen

Igen

Igen

Igen

Miskolc

Igen

Igen

Igen

Igen

Nagykanizsa

Igen

Igen

Nem

Igen

Szigetszentmiklós

Igen

Igen

Igen

Igen

Szervizidőpont kérése az alábbi módokon történhet:

Amennyiben telefonon kíván bejelentkezni, kollégáink meg fogják kérdezni Öntől, hogy járt-e már autójával az AutoCarma Szerviz Kft. valamelyik szervizében, vagy sem. Ha igen: akkor az Ön, illetve gépjárműve adatai benne vannak már a rendszerünkben, így munkatársaink ki tudnak keresni minden olyan információt, amelyek szükségesek ahhoz, hogy végleges szervizidőpont adható legyen Önnek. (Gépjármű adatokra többek között azért van szükség, mert az egyes ellenőrző szervizekhez meg kell rendelnünk bizonyos alkatrészeket. Ahhoz, hogy pontosan az Ön autójához illő alkatrészt tudjuk határidőre beszerezni, ismernünk kell gépkocsijának főbb jellemzőit.)

Ha Ön még nem járt nálunk, akkor kérjük, hogy a telefonhívás megkezdése előtt készítse elő a gépjármű forgalmi engedélyét, mert munkatársunk el fogja Öntől kérni az alábbi adatokat!:

A szerviz alkalmával, kérjük, hozza magával a gépjármű forgalmi engedélyét és szervizfüzetét!
A szervizfüzetbe a munka végeztével belekerül márkaszervizünk hivatalos pecsétje, ezzel igazoljuk az adott ellenőrző szerviz megtörténtét. (Garanciaidőn belül, a garancia megtartásának egyik feltétele, hogy hivatalos márkaszerviz pecséttel igazolja azt, hogy a gépjármű az egyes kötelező ellenőrző szervizeken részt vett.)