Mi a különbség egy gyári és egy jó minőségű után-gyártott alkatrész között?

Milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie, hogy milyen alkatrészt vegyen az autójához?
Azt, hogy gyári, vagy után-gyártott alkatrészt / tartozékot vásárol gépjárművéhez, azt alapvetően Ön dönti el, de ahhoz, hogy megalapozott és jó döntést hozhasson, javasoljuk, hogy ne csak az anyagi szempontokat vegye figyelembeAzt, hogy gyári, vagy után-gyártott alkatrészt / tartozékot vásárol gépjárművéhez, azt alapvetően Ön dönti el, de ahhoz, hogy megalapozott és jó döntést hozhasson, javasoljuk, hogy ne csak az anyagi szempontokat vegye figyelembe. Hanem például azt is, hogy egy gyári alkatrész milyen olyan plusz tulajdonságokkal, esetleg kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyekhez Ön nem jut hozzá, ha után-gyártott alkatrészt, vagy tartozékot vásárol.
Azt nem vitatjuk, hogy az után-gyártott alkatrészek, tartozékok árai alacsonyabbak a gyáriakhoz képest, de az után-gyártott alkatrészek, tartozékok legyenek bármennyire is jók, soha nem fognak olyan tökéletesen illeszkedni autójához, mint a gyáriak. Az eredeti alkatrészek az autójából a maximális teljesítményt hozzák ki, és hosszabb az élettartamuk. (Minden egyes gyári alkatrész, tartozék úgy készül, hogy tökéletesen illeszkedjen gépkocsija méreteihez, és megfelel a gyár által megszabott minőségi követelményeknek. Az eredeti alkatrészek fejlesztése, ellenőrzése az autók kifejlesztése után is folytatódik, így Ön mindig a lehető legjobbat kapja.)
Ha a járművébe alkatrészt kíván beszereltetni, vagy gépkocsiját kiegészítő tartozékokkal akarja felszerelni, akkor tanácsoljuk, hogy ügyeljen a következőkre:
A gyártó kizárólag az eredeti alkatrészekre és tartozékokra ad jótállást a megvásárlás vagy a beszerelés időpontjától. A tartozékszervizhez a szakképzett munkatársak tanácsadása, és kívánságra a szakszerű beszerelés is hozzátartozik.