Hogyan tudok Önöknél alkatrészt / tartozékot / kiegészítőt rendelni az autómhoz?

Az alkatrészek megrendeléséhez elegendő Önnek a gépjármű alvázszámát megadnia számunkra. A megrendeléshez alapvetően nem szükséges előleget fizetnie. Kivételt képeznek ez alól azok az esetek, amikor nagyértékű alkatrészek megrendelésére kerül sor.Ilyenkor foglalót szoktunk kérni ügyfeleinktől annak biztosítása érdekében, hogy a lerendelt terméket a leszállítást követően valóban át is vegyék a megrendelők.
Az alkatrész (valamint tartozék és kiegészítő) rendelést Ön intézheti telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen, a telephelyeink raktár-részlegénél. Nagyértékű alkatrészek / tartozékok esetében viszont kizárólag személyesen tud eljárni, hiszen a megrendelés előfeltétele a foglaló pénztárunkba történő befizetése, melyről Ön az Áfa hatálya alá tartozó számlát kap.
A megrendelés előtt alkatrész-értékesítő kollégáink minden, a termékkel fontos tudnivalóra fel fogják hívni a figyelmét (így például arra is, hogy ha az Ön által megvásárolni kívánt termék megrendeléséhez foglaló befizetése szükséges), és tájékoztatni fogják Önt a termék áráról, illetve a megrendeléstől számított vállalt szállítási határidőről.
Ha bármilyen alkatrészt, vagy tartozékot vásárol: őrizze meg a szerviz számláját, mert szükség esetén ezzel tudja igazolni a jótállás kezdetét!