Kaphatok-e ingyen csereautót a kárügyintézés, és a gépjárművem javításának idejére?

Ha Ön rendelkezik érvényes Mobilitásgaranciával, akkor annak feltételei szerint igen. Amennyiben nem rendelkezik Mobilitásgaranciával, úgy az ingyen csereautó biztosításáról mindig az adott biztosítótársaság dönt. Ehhez Önnek egy kérelmet kell benyújtania a biztosítótársaság felé...Ha Ön rendelkezik érvényes Mobilitásgaranciával, akkor annak feltételei szerint Ön kaphat ingyen csereautót a biztosítási kárügyintézés, és a gépjármű javításának idejére.
Amennyiben nem rendelkezik Mobilitásgaranciával, úgy az ingyen csereautó biztosításáról mindig az adott biztosítótársaság dönt. Ehhez Önnek egy kérelmet kell benyújtania a biztosítótársaság felé, melyben meg kell indokolnia, hogy miért nélkülözhetetlen Önnek a gépjármű (pl. olyan munkakört lát el, melynek teljesítéséhez elengedhetetlen az, hogy Ön folyamatosan rendelkezzen gépjárművel). A kérelemhez természetesen csatolnia kell minden olyan hivatalos dokumentumot, mellyel tényszerűen alá tudja támasztani a kérelemben leírt állításainak valóságtartalmát (pl. Munkaszerződés, munkaköri leírás).
Mivel minden egyes káreset egyedi, így a kárügyintézésre vonatkozó egyéb tudnivalók nem általánosíthatók, hiszen az függ a baleset körülményeitől, helyszínétől, biztosítótársaságtól. Ezért, ha további kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kárügyintéző kollégáinkkal!