Mi az a Mobilitásgarancia?

A Volkswagen csoportba tartozó autók esetében (VW, Škoda, Audi, SEAT, Volkswagen haszonjárművek) vásárlásakor, attól a pillanattól kezdve, hogy megvásárolja az új gépkocsiját, élvezheti a Mobilitás Szolgáltatás előnyeit és az általa kínált szolgáltatások széles körét, akár az autója egész élettartamára.A Mobilitás Szolgáltatás a megbízható országúti segítségnyújtás teljes körét biztosítja Önnek teljesen díjmentesen, bárhol az Európai Unió területén, illetve a szomszédos országokban. Vagyis, ha Ön az autójával kapcsolatos váratlan esemény miatt nem tudja folytatni útját (például, ha a gépkocsija meghibásodik, ha balesetet szenved vagy rablás áldozata lesz, ha nem indul be a gépkocsija, vagy kockázatos továbbmenni vele, és emiatt nem tudja folytatni útját, vagy, ha egyszerűen nincsen a gépkocsiban pótkerék vagy csak váratlanul kifogyott az üzemanyag), akkor felhívhat minket segítségért, a nap 24 órájában, bármely napon.
Ha kapcsolatba lépett telefonközpontunkkal, akkor a szolgáltatások széles körét kínáljuk az Ön igényeihez és szükségleteihez igazodva.
A Mobilitás Szolgáltatás érvényességi ideje a gépkocsi első forgalomba helyezése napján kezdődik, és 24 hónapig tart, feltéve, hogy a gépkocsin a gyártó által előírt időszakos műszaki átvizsgálásokat márkaszervizben elvégzik. A 24 hónapnál régebben forgalomba helyezett gépkocsik esetében az érvényességi idő az előírt időszakos műszaki átvizsgálás márkaszervizben történő elvégeztetése napján kezdődik, és a következő esedékes éves ellenőrző szervizig, de legfeljebb 12 hónapig tart.